perjantai 16. syyskuuta 2016

KUN TAAS ON AIKA....

... valmistautua tulevaan. Nimesin siis tuon HUR:n eli Helsinki Ultra Runin syksyn "päätavoitteeksi". Eihän tässä paljon muita tavoitteitta ole ollutkaan. Muutamaan kisaan olen yrittänyt päästä, mutta tuo Hämeen hölkkä siis peruttiin ja muuten on viikonloppuvapaita ollut niukasti.

Tämä viimeinen viikko on sitten vaan lasketeltu kohti tuota 12 tunnin juoksukisaa. Piti kertoa valmistautumisviikosta hieman aiemmin eli miten sitä suunnittelin ja miten meni. Vasta tänään perjantaina tulee infoa MITEN viikko meni. Kuten jo varmaan arvaatte ihan ei mennyt kuten Strömsöössä. Meillä nimittäin alkoi yllättäen ikkunaremontti torstaina. Kun palasin tiistaina illalla Nakkilasta ystäväni H:n luota viettämästä laatuaikaa, niin mieheni I kertoi, että "ikkunaremontti alkaa meillä torstaina". Siten meni 3 päivää ensin siirrellen huonekaluja, irrotellen verhoja yms. Ja sitten taas toisin päin. Ei ollut ihan optimi valmistautuminen, kun tuli oltua liikaa jalkojen päällä, tikkailla, kyykyssä jne. No, kuten aina - näillä mennään.


Askartelu-liikunta-kirjastohuone



Pientä tankkausta suoritin ti-to välillä. Totuttuun tapaan pastaa ja vähän enemmän vaaleaa leipää ja yleensäkin hiilareita. Keskiviikkona käytiin rentoutumassa elokuvissa ja huonoja hiilareita karkin muodossa tuli nautittua. Torstaina oltiin ensin ikkunatonta asuntoa karussa kaupungilla ja pizzalla. Ilta menikin uusien ikkunoiden pesussa ja verhojen ripustamisessa. Sama touhu jatkui vielä perjantaina aamusta.

Oikeaa tankkausruokaa
 
Viimein iltapäivällä pääsin ostamaan juoksuevästä ja keräämään tarvittavat tavarat.



Omat eväät

Muut tavarat



Suunnitelma on siis tämä: 
-herätys klo 05:00
-aamupuuro, pukeutuminen, kylmälaukun pakkaus + tavarat autoon 
-ajo Ala-Malmille n. 1h 50 min.

Kohteessa tavaroiden purku huoltoalueelle. Autolle pitää hakea parkkipaikka. Kävely kisapaikalle parkkipaikalta. Numerolapun ja chipin nouto. Oman huoltopöydän valmistaminen. Kisavarusteiden viimeistely. Lähtöviivalle.

Tavoite:
Koska 12h ennätykseni on vaivaiset 100,686km yritän sitä tietysti parantaa. Huomioon pitää ottaa kunto ja jalka, joten kaikki mitä menee yli 101km on positiivista. 

Haastavaa:
Aion yrittää "apinan raivoa" tuloksen saavuttamiseksi, mutta haaste on kotimatka, joka pitäisi vielä jaksaa ajella yöllä. Onneksi olen hyvä palautumaan ja kisan aiheuttama euforia ja adrenaliiniryöppy riittää ehkä vielä seuraavallekin vuorokaudelle.

Jos joku haluaa kisaa seurata niin jäjestäjät on antaneet linkin  on line seurantaan:
 http://www.championchip.ee/en/live/340 , josta pitäisi meitä 12h tunnin nylkkyjä voida seurata.

Lisätietoa löytyy sivulta http://helsinkiultrarun.fi/ 

Minun kilpailunumeroni on 105!

Ja hei siellä... saa pitää peukkuja pystyssä ja vaikka vähän huutaakin kannustukseksi. Kisaraporttia seuraa.





4 kommenttia:

  1. Tsemppiä Jaana ! Kuulinkin ikkunaremontin aikaistumisesta, kiirettä on teillä pitänyt, huh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannustusta tarvitaan. Sunnuntaiksi jäi vielä se mun askartelutilan järjestäminen.

      Poista
  2. Tsemppiä kisaan Jaana! Seuraan katseella kotisohvalta;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti on paljon seurattavaa. Kisaan osallistuu myös J.Klasila ja Outi Siimes (n.3 v. tauolta), joten mielenkiintoista kisaa tiedossa. Ennätyksiä?

      Poista